Over ons

Hylmar Diemer, directeur van het gelijknamig bedrijf, ging in 1984 van start met een éénmanszaak in het uitvoeren van bouwactiviteiten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming, bestaande uit twee BV’s:

  • Hylmar Diemer Bouwbedrijf BV;
  • Hylmar Diemer Schildersbedrijf BV.

Er zijn 10 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast wordt ook met tijdelijke krachten gewerkt. Sinds 2003 is Hylmar Diemer gevestigd op bedrijventerrein ‘Het Aanleg’ in Winsum, Noord-Groningen. Het bedrijf bestaat uit twee grote hallen voor het parkeren van de bedrijfsauto’s, voor opslag van materialen en voor bouwactiviteiten,  een personeelskantine, een showroom en een kantoor.

We doen het met z’n allen. Oftewel: Hylmar Diemer en z’n werknemers vormen een hecht team. In een collegiale sfeer zorgen ze er samen voor dat het werk geklaard wordt.
De omgang met elkaar is prettig en de lijnen zijn kort. Hylmar Diemer heeft hart voor z’n mensen en z’n mensen hebben hart voor de zaak.

Korte lijnen zijn voor Hylmar Diemer ook belangrijk als het om klanten gaat. Liever dan zaken doen via e-mail en internet gaat hij naar de mensen toe. Persoonlijk contact, luisteren, meedenken – dáár gaat het om, alleen dan kom je erachter wat mensen nu precies willen en verwachten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is iets wat voor Hylmar Diemer van groot belang is. MVO houdt in dat alle bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd met oog voor mens (klanten en personeel), milieu (materiaalgebruik en afvalverwerking) en maatschappij (o.a door MBO-leerlingen een werk-leer plek te bieden).

Tenslotte: Hylmar Diemer is lid van Bouwgarant. Leden van Bouwgarant moeten voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid en worden daar periodiek op getoetst. U kunt er daardoor zeker van zijn dat Hylmar Diemer een betrouwbaar en financieel gezond bedrijf is.