Verbouw en Nieuwbouw

Verbouw

 

Van twee kleine slaapkamers één grote maken. Of van één grote juist twee kleinere. Een slaapkamer op de begane grond realiseren. Of de badkamer van boven naar beneden verplaatsen. Extra ruimte creëren door de aanbouw van een bijkeuken of een serre. Een schuurtje in de tuin, een veranda aan het huis, een carport op de oprit, een dakkapel.

Allemaal verbouwingen die wij graag voor u uitvoeren. Natuurlijk komen we eerst langs om samen met u te bekijken wat er mogelijk is. We denken graag met u mee en geven vooraf een indicatie van de kosten en van hoe lang het werk naar verwachting zal gaan duren. Hylmar Diemer is onder andere specialist in het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen. Altijd voor uw huis op maat gemaakt, speciaal naar uw wensen ontworpen en naar keuze in kunststof, hout of aluminium uitgevoerd. Neem contact op en vraag eens naar de mogelijkheden.

Heerlijk buiten en tóch binnen. Creëer een beschutte plek bij of aan uw huis zodat u optimaal kunt genieten van het buiten zijn. Hylmar Diemer bouwt geheel naar uw wensen een prachtige veranda, serre of tuinkamer. Wij zijn op de hoogte van wat volgens de lokale regels mag en we weten natuurlijk hoe het moet. Kortom, met uw idee en onze kennis en kunde bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Nieuwbouw

 

Een nieuw huis laten bouwen doe je niet zomaar en bovendien vaak maar eens in je leven. Je wilt er zeker van zijn dat alles goed komt. Daarom is het belangrijk om in zee te gaan met een aannemer in wie u vertrouwen heeft, die naar u luistert en die begrijpt wat u wilt. Hylmar Diemer is zo’n aannemer. Na een uitvoerige en geheel vrijblijvende inventarisatie van uw wensen, eisen en budget, maken wij een gedetailleerd bouwplan. Dit is een complete offerte op maat, waarbij meteen duidelijkheid is over álle kosten. Pas als u helemaal akkoord bent, gaan wij aan de slag.

Indien gewenst zorgen wij ook voor een schetsontwerp, bestektekening, bouwaanvraag en schonegrondverklaring . Wij werken daarbij samen met onder andere makelaars, architecten, constructeurs en installateurs.
Van de aanvraag van de benodigde vergunningen tot en met de daadwerkelijke
bouw- en schilderwerkzaamheden: wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van het totale bouwtraject.